Welcome to our website !

Yılbaşı Postu :)

By 17:23 , ,

Yılbaşı bizde 1 gün değil 10 gün kutlanır arkadaşlar ve bu kutlamalar günün bütün öğünlerine bölünür :) Eskiden kendimden büyük yılbaşı ağacı süslemeye bayılırdım. Ancak yıllar geçtikçe insan üşeniyor mudur nedir e tabii biraz annemin de etkisi var toplayan genelde o olduğu için. Birkaç zamandır yılbaşı ağaççıklarıyla idare ediyoruz :)


Bu kalpli yılbaşı süslerini çok seviyorum ben. Yanlış hatırlamıyorsam annem Migros'ta bulmuş.



Çok yılbaşı yılbaşı <3


Bu küçük adam sırtına mumu yüklendi mi ortalığı ışıldatıyor.


Aslında göründükleri gibi basit plastik değil o kırmızı toplar ama flaş sağ olsun.


İşte bu da kendini yılbaşı ağacı zannediyor :)


Tipe gel ya :)


Yummy :) Yedim valla. Yılbaşı akşamı diyet miyet kalmadı zaten :) Bir tane de sakladım. Geçen seneden kalanın yanına koydum. Kurtlanana kadar arkadaşlık edecekler.


Her şey çok lezzetliydi. Annemin hazırladıklarının hakkını verdim ben de :) Yılbaşı konseptine uygun servis çok aradık annemle. Esse, Karaca vb bir sürü yere baktık ama pastalık küçük tabaklar ya da servis için olanlar var. Bilen, gören varsa paylaşırsa çok sevinirim.


Bu fotoğraftaki tabak beni çok rahatsız etse de balkabaklı cheesecake bir o kadar mutlu ediyor. Nasıl güzeldi, nasıl lezzetliydi anlatamam :) 


Yılbaşı dediğim gibi birçok güne yayılır biz de. Ama kimse 1 Ocak kahvaltısının güzelliğini inkar edemez bence :) Yıldız şeklindeki yılbaşı tabaklarına dikkatinizi çekmek isterim :) Tek bulabildiklerimiz onlardı. 


2012 benim yılım olacak. Buna inanıyorum, bu şekilde hissediyorum ve böyle olmasını istiyorum :) Yeni yıl kimsenin sevdiklerini eksiltmesin, herkesin huzuru yerine gelsin. Mutluluğun parayla elde edilemeyeceğinin farkına varılsın ama cebimiz hiç boş kalmasın. Eş, dost muhabbetleri, sofraları hiç azalmasın hep artsın. Geçen her dakikanın geri gelmeyeceğini bilerek ve onun kıymetini bilerek geçsin bu ve bundan sonraki yıllar.
Herkese sevgiler.


You Might Also Like

0 yorum