Welcome to our website !

Powermonkey

By 12:05

Blogdaki ilk yazılarımdan birinde cep telefonunuzu pille şarj etmenize yarayan bir aletten bahsetmiştim. ancak o çoğu telefon markasına uymuyordu ne yazık ki. Ben de demiştim ki eğer benzer bir gadget bulursam sizlerle paylaşacağım. Bir süredir yazacağım bunu ama araya bir sürü şey girdi. Belki bazılarınız çoktaaaan keşfetmiştir. Bu yazı keşfetmeyenlere gelsin o vakit. :)
Daha önce de yazdığım gibi Bunlardan İstiyorum'u çok eğlenceli buluyorum ve birçok şey sipariş etmişliğim vardır oradan. Biraz pahalıya satıyorlar ama çok beğendiğim bir şey olursa kendime engel olamıyorum. Yine günlerden bir gün siteyi dolanırken aşağıdakini gördüm. Bu ilk paylaştığım gibi pille çalışmıyor. Ama hayat kurtarıcı olabilir yine de diye düşünüyorum. Siz de bir göz atın isterseniz. Ben hala pilli olanın telefonuma uyumlu olanını bulma hayalindeyim gerçi o ayrı.


Uzun uzun tanıtmayacağım. İlginizi çekerse şuradan incelemeye devam edebilirsiniz. / If you are interested in Powermonkey you can visit this website.
I wrote about a gadget in one of my first posts. You can charge you mobile with help of a battery using that gadget. But it was not for new mobiles. So I said if I discover an other gadget similar to that one I'd share it with you. It's been a while I saw this but couldn't time to post. Some of you may already know about it. This post is for who didn't.
There is a site that I'm visiting a lot and -sometimes if I can not stop myself- I buy interesting stuff. A while ago I found this on that site. It's not working with a battery but you have to charge it I think. It may be a good gadget but my favourite is still with the battery one.

You Might Also Like

5 yorum

  1. teknolojı cok ılerledı artık herseyın en rahatını ıcat edıolar:)

    YanıtlaSil
  2. ben de bişi icat edicem ama daha ne olduğuna karar veremedim :)

    YanıtlaSil
  3. Thanks Harija! I'm now following you :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler bilgi için.:)Mimledim seni bu arada.:)

    YanıtlaSil
  5. huyumkurusun :) daha bir önceki mime cesaret edip başlayamadım :) sanırım önce bunu yapıcam :) çok teşekkür ederim öpücükler

    YanıtlaSil