Welcome to our website !

Ortaya Karışık

By 18:17 , , ,

Beni çok mu özlediniz? :) Umarım özlemişsinizdir. :) Valla ben yazmayı özledim bir fırsat bulup kafamı toplayabilsem neler yazacağım ah neler yazacağım. Ama o zamana kadar ortalığı da boş bırakmamak adına size iki haftanın ortaya karışığını sunuyorum.

Did you miss me? :) I hope you did. :) Well, I miss writing so badly. If I can only have time I have lot to wirte about. But untill then here is a mix for you.

Takip ettiğim bir blogda okumuştum Mavi'nin İzmir koleksiyonunu ve o anda almaya karar vermiştim. :) Çok güzel, hatta muhteşem kanımca. :) / This is from a collection made for İzmir by Mavi. I decided to buy it at first sight. :) Lovely.

Bu cicilerimi çok severek Bakırköy'den aldım. Ucuz, rahat, parlak e daha ne olsun? :) / They are cheap, easy to wear and shiny, why should I need anything else? :)
Bilmem saçlarımın ne kadar kısaldığını fark ettiniz mi? :) Çok rahatım ve mutluyum ya neden daha önce kestirmemişim ki? Ha hatırladım o zaman çok saçım vardı. :// / Did you notice my hair cute? :) I'm so happy with my new hair cute. Why hadn't I have them cut before? Oops, because I had HAIR back then. ://
Battleship'i izlemeye gittiğimde Vivident kızları bir çekiliş yapıyordu. Şansım dönüyor sanırım ben kazandım. :) / I was seating and preparing myself for Battleship. Vivident Girls came and told me that I won this. :) I'm getting lucky, I guess.
Çok mutlu oldum. Benim kadar sakız çiğneyen birine çıkabilecek en güzel hediye. :) / They made me so happy. I'm kind of a chewing gum-monster. :)
I'Amaaaan bir sevdim ki bu pantolonu sormayın. Yapışık yaşamak istiyorum. Nasıl bir fosfor nasıl bir renk nasıl bir tatlılık. :) Sarı da fosforlu. İkisini bir giyip gece yürüyüşe çıkacağım. :) Pantolon Mango, üstse Bakırköy. :) / I'm in love with this outfit. Phosphoric orange and phosphoric yellow. Pants are by Mango the other is bought in Bakırköy.
Bu t-shirt beni çok güldürdü. Ergen yıllarıma döndüm. Nasıl olmuş da Bakırköy'e düşmüş anlamadım. :) / This made me smile. I feel like teenager. :)
Bu minik fenerleri de Tchibo'dan aldık. Çok bir tatlı, çok bir minik değiller mi? / We bougth them at Tchibo. Aren't they lovely and so tiny?
Bu inanılmaz görüntüyü sizinle paylaşmak istedim. Dedemlerin salonda kırk yıllık bir büfe var. Geçen hafta öne çektik büfeyi ve arkasının bunlarla kaplı olduğunu gördük. Vaktim olsa oturup hepsini okuyacaktım. :) Bu sadece bir kısmı. / My grandpa has an old cupboard. Last weekend we had to move it and this is what we saw. I wanted to share it with you. Those are thirty year old newspaper. I would love to read them all if I had time. This is just a part of it.

You Might Also Like

14 yorum

  1. Zeynepcim güle güle kullan cicilerini :) Westlife'a ben de güldüm hahaa lise dönemlerim :D :D

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım :) bir de Bakırköy'de ne alaka yani aldım ben de komik oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullanın, izmir tişörtleri favorim :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim :) 1.000.000 adet satın alınmış İzmir tshirtlerden :) çılgın İzmirliler :)

    YanıtlaSil
  5. özledik tabi :) ve bunlar kafanı toplamadığın hal ise kafanı toplasan neler çıkacak kim bilir ayrıca dedenin evini merak ettim kim bilir daha neler vardır orada :)

    YanıtlaSil
  6. kendimi özletmeyi istemezdim ama daha bir süre daha benden ses çıkamayacak sanırım :( unutmayın beni ya

    YanıtlaSil
  7. bir izmirli olmasam da tişörte bayıldım! çok tatlı olmuş :) fosforlu turuncu pantolonun da cidden aşık olunası.. ben de olsam bol bol giyerdim :D gazete olayına da şok oldum desem?
    hahah bir de başlıklardan biri "türkiye bir huzur ülkesi olmuş"..

    bana da beklerim seni:
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr :)

    YanıtlaSil
  8. Hoş geldiniz, daha sık yazı bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  9. @what's next daha bir sürü şey yazıyordu da aceleden o kadarını çekebildim :) bu arada ben seni takip ediyormuşum :)
    @Bolat artık döndüm yarından sonra peşpeşe yazmaya başlıyorum. :)

    YanıtlaSil
  10. hediyelerini gule gule cigne. :))

    burda da bir cekilis vaaar ayrica, beklerim. :)) http://the-lizard-queen.blogspot.com/2012/05/hediye-archie-granddan-harika-defterler.html

    YanıtlaSil
  11. ihihih teşekkür ederim bitirdim bile hepsini :) çekilişe de katıldım :) sevgiler

    YanıtlaSil
  12. ayakkabılar çok değişik ve rahat gözüküyor..

    http://butikcakebybegum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. öyleler :)) siten hayırlı uğurlu olsun :)

    YanıtlaSil
  14. ayakkabilarin cok güzel...
    meretrose.blogspot.de

    Derya

    YanıtlaSil