Welcome to our website !

Beni Taşlamayın

By 12:44 ,

Son postumun üzerinden bir ay geçti neredeyse.. Ne deseniz haklısınız. Ben de kızdım kendime ama ancak iki kelimeyi bir araya getirebilecek kadar kafamı toplayabildim. Hastalık hastalık üstüne geldi. Annem, ben, ablam, sonra yine ben sonra annem ve değişik kombinasyonlar olarak devam etti. Sağlıktan güzel hiçbir şey yok şu dünyada bir kere daha hatırlamış olduk. Bütün bunların arasında biricik İrmam kayboldu neyseki beş gün süren yoğun ağlama ve arama çalışmaları sonucu bulundu. Öptüm öptüm öptüm onu aşkım benim. Bütün bunlardan da önce zamanı geldiğinde bir post yazacağımı söylediğim şu geleceğimle ilgili olan konu beni düzenli olarak strese sokuyor alt üst ediyor zaten. Ama blogumu terk edilmiş bloga çevirmeyeceğim bundan sonra. Bunu bir özür postu olarak kabul ediniz.

Irma'dan herkese öpücükler :) / Big kisses from Irma :)
It has been almost a month I couldn't write any thing for my blog. You have right to be upset. I'm angry with myself too but I couldn't find enegry to put two words together. Every single member of my family got sick by one by including me. There is nothing else in this world valuable then health. In the mean time my little princess Irma got lost. After all those crying and searching we found her. I kissed her a lot. Before everything happened I was already stressful because "that thing" which I'm going to write a post about it very soon. It will affect my life I hope in a good way. I won't let my blog turn into a ghost blog. Please accept this post as an apology.

You Might Also Like

9 yorum

  1. Oysh kıyamam İrma'ya, çok sevindim bulunduğuna, mutlu oldum bak! :))

    YanıtlaSil
  2. @Zeynep'in Evi hoşbuldum :)) döndüğümde hala burada olanlar sayesinde hoşbuldum tabii ki :)
    @Modafobik bir de beni düşün hazine bulsam bu kadar sevinmezdim :) valla bak :)

    YanıtlaSil
  3. Benim pontime benziyor güzeller güzeli irma, bir daha hiç ayrılmayın inşallah, bize benzemeyin..
    Hoşgeldiniz tekrar :)

    YanıtlaSil
  4. @Ponti prensesim benim o :) ama sizinkini merak ettim gitti gelmedi mi yoksa kuzum benim?

    YanıtlaSil
  5. Öyle olsaydı keşke bu kadar kahrolmazdım belki, çok ufaktım o zamanlar 17 yaşındayken yaşadığım evde söz sahibi olamadığımdan ayrılmak zorunda kaldık.
    Sahiplenecek birini çok aradık, bulamadık, son çare sokağa bıraktık.
    28 yaşına geldim, hala içimde acıdır ponti.
    Adını dilimden düşürmüyorum ama bu üzüntümü hafifletmiyor tabi ki...

    YanıtlaSil
  6. ah Ponti ne kadar da güzelmiş ismi onu ne kadar sevdiğin belli kahrolma elinden bir şey gelseydi yapardın dilerim sokaklarda güzel arkadaşlar edinmiş yaramaz bir hayatı olmuştur Ponti'nin.

    YanıtlaSil
  7. Umarım Zeynep, inşallah. Hep bunu diledim zaten yıllar boyunca.

    YanıtlaSil
  8. İrma'yı yerim ben yerim. Benim kızıma ne kadar da benziyor( benim kızımın adı da Süt). Allah onlara uzun ömür versin. Benim kızım da bir gece gelmedi eve, nasıl kahrolduğumu anlatamam, benim yerime öpün onu :)

    YanıtlaSil