Welcome to our website !

Çocuklar Ölmesin Annelerine Çiçek Alsınlar

By 17:23 ,

Yine yazacağım deyip de yazmadığım bir dönemden bildiriyorum şu an. Ülkenin hali, yaşananlar, başımızdakiler, ölen gencecik masumlar içimden tek kelime yazmak gelmedi açıkçası. Ama bunların yaşanmayacağı bir dünya ütopyadır, o günler gelmeyeceği için hayata küsmeyeceğiz, ayağa kalkıp devam edeceğiz. Hatta belki bir gün ders bile alırız belki yaşananlardan.

Aşağıdaki fotoğraf ilkokul ikinci sınıf öğrencisi tarafından çizilmiş. Kimseyi ötekileştirmek değil niyetim ama bazılarımız için kendi irademiz dışında başımıza geçip bizi yönetenler bu zihniyete sahip olsaydı belki bazı olaylar farklı yaşanabilirdi.

Anneler Gününüz kutlu olsun. Kimse annesinden ayrı kalmasın, anneler çocuklarını hep koklayabilsin.

Çocuklar ölmesin annelerine çiçek alsınlar. / No child should die but buy flowers for their mothers

I know I said I'll write more often but I'm having a hard time to concentrate on my blog. What is happening in my country is not helping me at all. I want my country to be a place where innocent children don't die. It sounds kind an Utopia and I'm aware of that day may never come. So I have to get myself together and continue living my life. I hope maybe someday we can at least learn a lesson.


This picture is drawn by a second grade school student. It says "No child should die but buy flowers for their mothers".


Happ Mothers Day! I wish no one to be apart from their mother and all mothers can smell their children forever.

You Might Also Like

1 yorum