Welcome to our website !

Mandal

By 13:22 ,

Yakında blogumun adını Hamburger Evi olarak değiştirmek zorunda kalacağım. Yemek postlarımın çoğu hamburger üzerine olsa da hayatım hamburgerden ibaret değil tabii ki. :) Sadece diyetin karanlık yollarında kaybolurken yaptığım kaçamaklar o yönde oluyor sanırım. Her neyse uzun zamandır önünden geçtiğim ama düne kadar denemediğim Mandal Cafe&Restaurant'dan bahsedeceğim. Dışarıdan bakınca dekorasyonu sizi içeri çekiyor. Minik bir yer tam da yolun kenarında ama bir şekilde dışarıda otururken ne arabalar ne de gelen geçen sizi rahatsız ediyor. Sebebi sanırım dışarıya koydukları kocaman kırmızı şemsiye. Şemsiye oturulan yerin üstünü tamamen kaplayıp yoldan ayırıyor sizi. Cafenin konumu şemsiyenin güzel bahar güneşini engellemesine de izin vermiyor. Bakırköy'de Halid Ziya Uşaklıgil Caddesi'nden aşağıya Galleria'ya doğru yürürken solunuzda kalıyor. Balıkçıları geçtikten az sonra. 

This is a cute little cafe&restaurant near my home. I loved its decoration and and of course the food. Oh, the food. I know when you take a look into my blog it sounds like I'm a hamburger monster but I'm not. I just need to eat it time to time. :) Because of my diet I don't eat fast food or any food that my diet forbid me to. But weekends I may need a break up you know. :) I took some pictures to show you the decoration and the food. Enjoy!







Ben küçük ama sevimli buldum burayı. Çalan müzikler de harikaydı. Dışarıyı çekmeyi tabii ki unuttum hamburger falan derken. :) Yemeklerin görünü de aşağıdaki gibiydi. Abartısız yediğim en güzel hamburgerlerin başında geliyor diyebilirim. Köftelerini kendileri yapıyorlarmış. Deneyin pişman olmazsınız. Mantısı da çok güzelmiş dediler ama o bir dahaki sefere artık tabii hamburgerden vazgeçebilirsem. :)

İnsan aç olunca böyle çılgınlıklar yapabiliyor. Sonra hamburgerin ortasında çatlamanın eşiğinden dönüyor. / This is what I ate before burger. :)
Annemin cheeseburgeri. / My mother ate a cheeseburger.
Benim biggburgerım. İçinde közlenmiş patlıcan, soya soslu soğan halkaları, hellim peyniri, turşu, marul ve ketçap var. Ağzım sulandı yine ya. / This is what I ate. It was yummmmmy. There was grilled eggplant, onion rings with soy sauce, Cyprus Hellim cheese, pickles and ketchup in it. Hungry again. :)

You Might Also Like

6 yorum

  1. ne hoş, orjinal bir mekan. y7yakınlarımda olsa müdavimi olurdum kesin.

    YanıtlaSil
  2. ya ben bugün de gittim oraya bağımlılık mı yapıyor nedir :))

    YanıtlaSil
  3. konsepti çok hoşmuş cidden yahu. insan orada bir şeyler atıştırmayı hobi haline getirebilir. sevdik efenim:)

    YanıtlaSil
  4. hemen o hobiden vazgeçmem gerekiyor :/

    YanıtlaSil
  5. valla geldim gördüm..
    nereden mi geldim? weblog sözlük saolsun...

    sıra sizde efenim :)
    lütfen çay içmeye yorum yapmaya buyrunuz.. karşılıklı olsun :)))

    YanıtlaSil