Welcome to our website !

Mirror Mirror'ı İzledim

By 13:02

PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER / SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS
PRENS ALCOTT / PRINCE ALCOTT
Yaklaşık bir aydır elimin altında olmasına rağmen siyah beyaz cücük kadar görüntüyü izlemeyi reddettiğim için dün basın gösteriminde izledim Pamuk Prenses'in Maceraları'nı. İtiraf etmeliyim beklediğimden çok daha eğlenceli çıktı. Çocuklara yönelik bir film olmasına karşın çocuklarını götüren ailelerin de çok eğleneceğine inanıyorum. Julia Roberts'ın canlandırdığı kötü kalpli kraliçe çok eğlenceli olmuş. Prens Alcott'u canlandıran Armie Hammer gerçekten de Prince Charming diyebilirim. :) Gossip Girl'den hatırlarsınız belki birkaç bölüm oynamıştı. Phil Collins'in kızı olan Lilly Collins ise Pamuk Prenses olarak karşımıza çıkıyor. Şarkıcı bir babadan geldiğini filmin sonunda hatırlatıyor adeta. Pamuk'un sonda söylediği şarkı çok eğlenceli. Nathan Lane'e her zaman çok gülmüşümdür. Favorim kesinlike The Birdcage. Hala izlememiş olan varsa mutlaka ama mutlaka izlemeli. Hatta üşenmeyip orijinalini de bulup izlemeli. Bakınız La Cage aux Folles. Anlayacağınız bu filmde de yine beni eğlendirdi. Sean Bean'ın da çok az bir rolü var. Pamuk'un babasını, kralı canlandırıyor. Kendisini birçok filmden tanırsınız ama beni en çok etkileyenlerden biri Anna Karanina'dır. 15 yıl önceki hali kalmamış olsa hala severim kendisini. Filmin yönetmeni dillere destan Tarsem Singh olunca renkler, görsel bambaşka oluyor zaten onu biliyoruz. Ancak bu sefer Tarsem, Hintli kimliğini de katmış işin içine. Pamuk Prenses renkli bir hintimsi film olmuş. Aşağıdaki videodan da anlaşıldığı gibi. :)


KRALİÇE VE PAMUK PRENSES / THE QUEEN & SNOW WHITE
I had a screener since almost a month but it was black&white, had bad quality ect. So I refused to watch it. Yesterday I was at the press screening and watch Mirror Mirror on theater. It was above on my expectations. It was funny, colourful and not only for children. I think parents will enjoy this movie as much as their children. Julia Roberts is playing The Queen, a bad but also a funny queen. Armie Hammer plays Prince Alcott and I think he is The Prince Charming in real life. :) You may remember him from Gossip Girl, he was in for a few episodes. Phil Collins' daughter Lilly Collins is Snow White and she is really "white". :) You can actually feel that she's coming from a singer dad at the end of the movie when she sings. It's a very funny and joyful song, you can watch and listen it above. Nathan Lane makes me laugh when ever I watch a movie of him. My favourite is The Birdcage. If you haven't watched it yet you definitly should. If you can find the original movie, the French one, La Cage aux Folles, it's even more funny then the remake. And Sean Bean, oh Sean Bean. He has a little role in this movie but I can not pass him. He is the father of Snow White and also the king. You of course remember him he made lots of movie but Anna Karanina is my favourite. Well, it was 15 years ago so he is not the same. Tarsem Singh is the director of Mirror Mirror. When he involved with a movie, it has unbelievable colours, visiuals ect. But this time it has also an Indian touch. :) You will understand what I mean when you watch the video above.

You Might Also Like

6 yorum

  1. Ben de açlık oyunlarından önce tanıtımını izlerken, Julia Roberts'ın bazı sahnelerine çok güldüm, ağzı bi karış açık, hülyalı, romantik kadın tiplemelerinden sonra çok iyi olmuş, çok da yakışmış, izlemeyi düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  2. :)) ben de açlık oyunlarını merak ediyorum bu hafta sonu izlemeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ediyorum bu filmi, pamuk prenses masalını çok severim bir de işin içinde julia roberts olunca tadından yenmez:=)

    YanıtlaSil
  4. alışılmışın dışında anlatılmış ama eğlencli buldum ben :)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar eğlenceli bir blog bu böyle :D
    bana da bekliyorum
    http://coralsfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil