Welcome to our website !

Gidiyorum Galiba

By 14:47 ,

Evet arkadaşlar açıklıyorum artık. :)) İşimi, gücümü bırakıp yüksek lisans için Fransa'ya gidiyorum. En azından bir üniversiteden olumlu yanıt gelmeden yazmak istemedim. :) Bütün koşuşturmam, telaşım, heyecanım, blogu ihmal etmem bu sebeptendi. :) 3 ay sonra kuvvetle muhtemel Strasbourg'dan bildiriyor olacağım. Gelişmeleri tabii ki bildiriyor olacağım.

Strasbourg'a gideli 5 yıldan fazla oldu. Ama çok sevmiştim. Umarım kavuşuruz. :) / It's been more than 5 years I've been to Strasbourg but I remember I loved it. I hope we can meet again this year. :)
Yes, my dear followers, it's time for me to annonce that I will be in Strasbourg for 2 years. I didn't want to write before I got at least one acceptation. Hopefully, I will be posting from Strasbourg in September. I will of course keep you updated guys.

You Might Also Like

3 yorum

  1. Hayatımın rutininden şikayet eden, ama hiçbişeyede cesaret yada enerji gösteremeyen ben, seni canı gönülden kutlarım :))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekür ederim SihirliGünlük :) Benim de hep istediğim ancak bir türlü gerçekleştiremediğim bir şeydi umarım hayırlısı olacak :)) Dilerim sen de gönlünden geçenleri gerçekleştirecek fırsat, imkan ya da enerji bulabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. inanın ben gitmişim kadar sevindim, ben de lisansımın devamını yurtdışında devam ettirme hayalleri kuruyorum; ama sanırım bu iş hayallerle olmuyor oturduğum yerden kalkıp bir şeyler yapmam gerekiyor:) gerçekten çok sevindim, hayırlı olsun. Fransa'dan aktarımlarınızı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil