Welcome to our website !

Android Instagram Açtı

By 12:55 ,

Ve sonunda beklenen oldu. Artık Instagram sadece iPhone kullanıcılarına özel değil. Farklı bir sürü güzel program Google Play'de de mevcut olsa da insan ister istemez başka mobil tabanlara uygun tasarlanmış uygulamalara imrenebiliyor. :) 4-5 gün önce yayınlanan Android uygulamasını dün indirdim telefonuma. Henüz çok sosyalleşecek fırsat bulamadım ama buyrunuz size birkaç görsel. :)
Siz de telefonunuza buradan indirebilirsiniz.

Dün hostes bir arkadaşımla birlikteydik. Evde ne kadar THY ganimeti varsa çıkardı. :) / One of my friends is flight attendant and working THY. We are globally yours. :)

İşte bu kuzu üç kedimizden biri oluyor. Anne yokken onun koltuğunda, ben yokken de benim koltuğumda mayalanmaya bayılır. :) Kendisi 8 yaşında bir İran delikanlısı. Sene de iki defa traş olduğu için yakışıklılığı biraz sekteye uğramış olabilir gözünüzde ama benim için o hep bir numara. Adı Gizmo. Çünkü onu ilk kucağıma aldığımda bir Gremlin tutuyormuş gibi hissetmiştim. Suyla temas ettikçe çoğalayan iyi huylu Gremlin Gizmo. :) / This cute cat is one of our three cat. When mommy is away he prefers sleep her couch, when I am away he prefers mine. :) He is 8 years old a Persian cat. He has his hair cut two times a year. So you may think he is not handsome at all but he is the ONE for me. His name is Gizmo. Because when I first held him in my arms I felt like I was holding a Gremlin. You may remember there was a good and cute Gremlin called Gizmo. He was multipliyng when he touched the water.

We have been waiting for such a longtime. Now, us, android users have Instagram downloaded on their phone too. There are of course lots of apps for taking and editing pictures in Google Play but when something is special for only one type of mobile others may be jealouse :) Instagram for Android has been released 4 or 5 days ago. I downloaded yesterday. I couldn't find time to socialize but here are few picures that I've took and posted via Instagram. You can click here to download the app.

You Might Also Like

9 yorum

  1. Allahım o nasıl bir surat öyle?tam ısırmalık.

    YanıtlaSil
  2. İsmine çok uygun ama yinede sudan uzak tutmakta fayda var :) şaka bir yana, çok şeker :)

    YanıtlaSil
  3. yakışıklı oğlum benim aşkım kabardı bak şimdi :)))

    YanıtlaSil
  4. androıdlere acılmıs evet ama keske facebooka satılmasaymıss demedım dııl :)
    blogunu yenı kesfettım bu arada takıpteyım artık. benımkıne de beklerım.. sevgıler :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Kediniz cok tatli! Bayildim :)

    YanıtlaSil
  6. @Ferhat Bayram o kedi değil kaplan evimin kaplanı :)
    @zeys hem de oldukça yüklü bir fiyata satılmış.
    takipteyim sevgiler :)
    @M çok teşekkür ederim bir de tüylüyken görsen tam bir pofidik :)

    YanıtlaSil