Welcome to our website !

Hastayım

By 16:53 , ,

Çok hastayım arkadaşlar. Perşembeden beri öyleyim fakat haftasonu ve ardından pazartesi sendromoyla birlikte iyice ipleri eline aldı hastalık. Antibiyotik, teraflu en iyi arkadaşım oldu. Bugün işe bile gidemedim. Birkaç saat önce yatağımdan sürünerek kalktım o da ilacımın saati geçtiği için oldu. Yoksa hala uyuyor olurdum. Annem de İzmir'e gitti dün. Çok güzel bir deneme oluyor bu bana ilerisi için nelerin beni beklediğine dair. İyileşir iyileşmez yazacağım postle ne demek istediğimi anlayacaksınız. Aklımda hazır olan ancak mikroplarla savaşan vücudumun halsizliği nedeniyle yazamadığım postlarımı en kısa zamanda yazmayı ümit ediyorum. Ayrıca annemin burada olup bana çorba yapmasını, ona şımarmayı istiyorum. Neyse daha fazla duygu sömürüsü yapmayayım annişkoma. Zaten aklı bende kaldı. Kırk yılın başında bir yere gitti burnundan gelmesin. Birkaç güne düzelirim zaten ben de. :(((( Annneeeee ben çok hastayım. :))
Neyse efenim araya sıkıştırmak istediğim havanın güzelliğiyle ve de haftasonu olması nedeniyle dışarıya çıkmaktan kendimi alamamıştım. Ablişkomu da özlediğim için cumartesi buluştuk. Fazla dolanmadık zaten hemen yemek olayına geçtik. Midpoint'i pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Oraya gidene kadar gitmeyi tercih edeceğim bir sürü yer var. Bir tek Tünel tarafındaki beni cezbediyor. Güzel havalarda dışarıda oturup Mojito yudumlamak çok bir keyifli oluyor. Her neyse doğru dürüst, dışarıda yeri olan bir yer bulamayınca Capacity'deki Midpoint'e gittik. Isıtıcılar sayesinde hiç üşümeden dışarıda oturduk. Keyifliydi ve tabii ki her zamanki gibi çok kalabalıktı gereksiz yere. Ancak yemekler yine çok bir lezzetliydi. Benim favorim Üç Peynirli Tavuklu Salata, tabii sağlıklı beslenme çabalarında olduğum için bu böyle yoksa daha farklı bir şey yazıyor olurdum buraya :) Salatanın tavukları nasıl her zaman o kadar yumuşak olabiliyor gerçekten anlıyamıyorum. Kesinlikle mazlemeden çalmıyorlar. Yeşil elma, ceviz ve o üç peynirin uyumu muhteşem. Bir salata ne kadar muhteşem olabilir ki demeyin. Sizin için olmayabilir belki ama ben salata yemeden yaşayamam çoooook seviyorum salatayı. Sadece salatayla doyarım, uzun süre de acıkmam. Annem Pasific pizza yedi. Tabii ki azıcık ucundan aldım. Çok güzeldi. Tam hatırlayamıyorum ama ıspanak, peynir ve bir şeyler daha vardı. Ablamsa tabii ki normal birşey yemedi. I LOVE MY SIS. :) Karides şiş gibi bir şeydi. Lezzeti olduğunu inkar etmeyeceğim tabii. Hele yanındaki fıstıklı lahana salatası acayip zekice ve lezzetliydi. 
Bizim yediklerimiz ve keyif aldıklarımız bunlardı. Aklınızda olsun. :)


Hepsi çok lezzetliiii. / All delicious.

I'm very sick since thursday. I couldn't even go to the office today. My best friends are my medicines nowadays. I couldn't leave my bed untill few hours ago and I wouldn't if I had to take my pills. My mom is off to İzmir. Well, this would be an experience for me to see how would it be my life with own my own. You will understand what I mean when you read my next post. I hope to find enough power to write all posts that I created in my mind asap. And I wish my mom to be here and made soup for me and I wish she take care of me. I think that's enough to appeal to emotion. She doesn't travel often I don't want her to think of me every steps she takes. I will be OK in few days. :(((( I'm so sick moooommyy. :))
Saturday, weather was amazing so I couldn't help myself and went out, met my sister. We were so hungry and wanted to go somewhere whisch has outside place to seat. We went to Midpoint. It's not my favourite place but I accepted it. It was so crowd but foods were delicious. I always eat Chicken Salad with Three Types of Cheese since I try to be healthy and thin :) It's so delicious. They always go generous when they make salad with lots of ingredients. I always enjoy eating salad, I feel full and don't feel hungry for a while. My mom ate Pasific Pizza which was delicious I of course tasted it. And my sis, she of course didn't eat something usual. :) I LOVE MY SIS. :) Shripms. It was served with cabbage salad with pistachio. Yummy.

You Might Also Like

11 yorum

  1. öncelikle geçmiş olsun:) sunumları harikaymış cidden yediklerinizin. salata olayı çok başka. salata aslında farklı kombinasyonlarla yemesi zevkli hale getirilen bir öğün olmalı. fakat bizim kültürümüzde maalesef, yemekle birlikte yenen yoğurt gibi alelade sofraya konan,
    domates- sogan- salatalık 3lüsü vazgeçilmez parçası olan bir yardımcı yemek gibi bir şey.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba...
    Bloglari dolasirken blogunu kesfettim....
    cok hosuma gitti ve izlemeye aldim
    sende buyur gel cok sevirnirim :-))

    sevgiler...

    ayrica: cok gecmis olsun :-)

    YanıtlaSil
  3. @caglaBeycan teşekkür ederim Çağla 48 saatin 40ını uyuyarak geçirdim neredeyse :) sunum aslında daha güzel de bu yarısı mideye indirilmiş hali :)
    @Emel hoşgeldin ve teşekkürler Emel. Ben de takibime aldım blogunu.

    Sevgiler ikinize de :)

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun. Acil şifalar. sunum harika gözüküyor. Ama ben çörçil de midye tava yı tercih ederim :)) Burnumda tütüyor...

    YanıtlaSil
  5. aahh ahh izmmiiirrr izmiiirrr :))))

    YanıtlaSil
  6. Acil şifa diliyorum,geçiş mevsimi malesef herkeste bir kırıklık hali,sevmiyorum bu zamanları.Dikkat edin kendinize dinlenmeye çalışın.

    YanıtlaSil
  7. tam iyileştim derken hapşırmaya başladım yine inşallah tekrarlamaz :(

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsunnn =( Çabuk iyileşirsin inşş =( çok tatlı bir blog takibe aldımm =)
    Bende beklerim =))
    http://1k1a.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. geçti geçti inşallah :) çok teşekkür ederim takipteyim :)

    YanıtlaSil
  10. geçmiş olsun mevsim geçişleri bünyeyi zorluyor bazen :(...

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  11. mevsim bahara dönsün de razıyım ben :))

    YanıtlaSil