Welcome to our website !

Berliner

By 17:34 ,

Ağzım sulanıyor!

Nasıl da güzeller!

Haftasonundan beri gözümün önünden Berlinerler geçiyor. Tüm çabalarıma rağmen İstanbul'da güzel yapan bir yer bulamadım. :( Hepsi halkımızın damak tadına göre şekil değiştirmiş, ponçikimsi bir şey olmuş. Sırf bu yüzden Almanya'ya gitmek zorunda kalacağım. :)) Bildiğiniz bir yer varsa lüttfeeeen benimle paylaşın. Krispy Kreme'in bir tane doughnutı var aslında Berlinere benziyor. Gideyim onu alayım bari. Capacity'nin içindeki de kapandı. Benim açımdan iyi oldu tabii yoksa her gün yiyebilirim. Birkaçı sadece ama diğerleri çok tatlı geliyor, midem bulanıyor sonra. Akşam akşam Marmara Forum'a gideceğim sanırım.
Bahsedeceğim bir Berliner daha var. :) Pazar günü Berlin Kaplanı'na gittik. Ata Demirer'i çok severim ama gidesim yoktu bu filme pek. Yerli filmleri sinemada izlemek bana pek zevk vermiyor. Neyse güleriz dedim, gittim. Fahir Atakoğlu muhteşem bir müzik yapmış. Çok akılda kalıcı. Öncelikle onu söyleyeyim. Ata'nın stand up'ındaki kadar kahkahalar atmayı bekleyerek gittiyseniz filme kesin hayal kırıklığı yaşamışsınızdır. Benim öyle beklentim yoktu ve gayet güzel vakit geçirdim. Birkaç sahnede çok güldüm. Ata'nın her zamanki gibi gözlemi ve Alamancı taklidi harikaydı. Ata'yı Korsan TV zamanlarından beri çok severim. Sesine de hayranım bu arada. Sonuç olarak televizyonda oynadığında kaçırmayın derim ama beyazperdede izlemek gerekli değil.

Nazmachen :))

You Might Also Like

4 yorum

  1. Kızz sen diyette değil miydin :P Bu Berliner i ilk kez duydum,fotoyu görünce bir donut türü sanmıştım :))

    YanıtlaSil
  2. Ya öyleyim ama dayanamıyorum yemem lazımmm :) Bence doughnutın çıkış noktası Berliner. Almanya'dan ABD'ye göç edenler beraberinde tarifi de götürmüşler vaktiyle :))

    YanıtlaSil
  3. I had to translate it to english. But I loved it!! :)
    -
    Kavi (Edible Entertainment)

    YanıtlaSil
  4. Thank you! Google translate is not good enough to translate Turkish to English. :) I hope you enjoy this blog and follow me. If I have foreign followers I think I may write my posts in English too.

    YanıtlaSil