Welcome to our website !

Kısa Kısa Kısacık

By 16:51

Uzun saça ba-yı-lı-yo-rum! Çok yakın zamana kadar uzun saçlarım vardı ama beni artık mutlu etmiyorlardı. Reklam girişi gibi oldu ama değil tabii ki :) Ne yazık ki birtakım rahatsızlıklardan saç dökülmesi yaşadım. Eskiden saçlarımı kurutmak için saçlarımı öne attığımda saçlarımı kurutana kadar fenalık geçirir saçlarımdan ilerisini göremezdim. Ne bu ya aslan yelesi gibi bıdı bıdı derken bir gün geldi o yeleyi arar oldum. Gereksiz yere gölge, boya vs. derken en son saçları tamamen kaybetmemek için radikal bir karar aldım. Öncelikle saçlarımı geçtiğimiz sene ortasında kendi saç rengime yakın bir renge boyadım. Radikal olan renk değil sonrası oldu :) Değişikliğin tek nedeni dökülme de değil aslında uzun saçla uğraşacak vakit bulamıyordum artık. Uzun saç güzel ama bakabiliyorsan. Kuaförde vakit geçirmekten hiç hoşlanmıyorum. O nedenle kendim yapmaya çalışıyordum o da pek kolay olmuyordu tabii. Sonra artık paçoz gibi gezmek istemediğimi fark ederek soluğu kuaförde aldım ve saçlarımı hiç kestirmediğim kadar kısa kestirdim. Saçımda boya da kalmadı artık. Tamamen doğalım :) Katsız, dümdüz bir kesim. Yeniden doğmuş gibi hissettim kendimi desem hiç abartmam. Bambaşka biri oldum sanki. 
Saçımın dalgasını seviyorum ama dalgayla birlikte gelen elektriklenme sorununa çözüm bulamıyorum. Çözüm var tabii de az uğraştıran bir çözümü kast ediyorum. Bir de bu saçı düz kullanmanın ayrı bir güzelliği var. Önce Brezilya fönünü düşündüm ama saçlarımı elime almamaya çalıştığım bir dönem için uygun bir karar gibi gelmedi :) Ben de aşağıdakini aldım. Aslında boyalı saçlar için ama ben geleceği görebilen biriyim. Saçlarıma ak düşene kadar boyamayı düşünmesem de gün gelecek o da olacak. :)) 


Şimdi paylaşacağım saç modellerini arayıp bulmadım onlar beni buldu. Artık bu modelleri yapacak bir saçım yok. Olsa da uğraşıp yapar mıydım ya da kuaföre gidip yaptırma girişiminde bulunur muydum çok emin olamıyorum :) Madem gelip beni buldular ben de paylaşayım dedim.








Hazırlanmış okula gidiyormuş gibi bir saç modeli olmakla birlikte güzel göründü gözüme belki saçları güzel ve çok olduğu için olabilir kızın :)
Bu topuz da kuş yuvasını kafana kondurmuşsun gibi bir hissiyat yaratmakta ama yakışmış işte. Yakışan yapsın arkadaşım.


Sol resimdekilere on üzerinden on veriyorum.



Saçlarımı kısa çok çok ama çok seviyorum ama gün gelecek yine uzun saçlarım olacak. Hem de bu sefer çok güzel olacak. Hep bakımlı olacak hıh nokta


You Might Also Like

1 yorum